­čĆć CARP CUP CC MOORE/KAPITALAC ­čĆć

­čĆć CARP CUP CC MOORE/KAPITALAC ­čĆć

­čĆć┬áCARP CUP CC MOORE/KAPITALAC - PRIMAL TEAM┬á­čĆć

Još uvijek u razmišljanju što se dogodilo i kako se sve odigralo ova 3 dana dovodi glavu do puno razmišljanja.

Izvla─Źimo poziciju 8A, a na┼ía druga ekipa poziciju 9A... dolazimo do boksa, svako vodi svoju politiku, ┼żelimo ┼íto prije sve namjestiti i ─Źekati zvi┼żduk koji ─çe ozna─Źiti po─Źetak tekme...

Prvi dan smo u boksu 8A bez ribe, dva griza, dva proma┼íaja i ne zapo─Źinjemo ulazak ba┼í dobro, ┼íto isto ne mogu re─çi za na┼íu ekipu na 9A koji su fenomenalno odradili, iza┼íli na ludu daljinu, zatvorili ostale pozicije i 24/7 veliki fokus na predveze,mamce,boile,hranjenje i sve ostalo.

... 4 štapa na poziciji 9A su zapecala u isto vrijeme...

Bale uzima dva štapa, Dino već u drillu i hvata se drugog štapa.. I realizacija 4/4... e tu je nama srce zaigralo. Trenutak u kojem ti više ni vlastiti rezultat nije bitan, koliko vjeruješ da tvoj tim nosi ovaj kup.
Od tog trenutka, griz za grizom, sad vidi┼í Dinu kako ve┼że predvez, pa pogleda┼í ponovno, Dino na ljestvama drilla preko spruda,Bale kao da se rodio s meredovom ili kao da ga je Buddha radio po mjeri za njega... Pogleda┼í ponovno, Dino prezabacuje ┼ítapove,kad odjednom trenutak poslije Dino opet na ljestvama... I u krug do samog kraja.
S ponosom mo┼żemo re─çi da su na┼íi de─Źki pokupili ovaj kup kao fenomenalni ribi─Źi koji znaju svoj posao,prije svega dobri ljudi i jako dobri prijatelji.

I još jednom ih hvala što su u najboljem trenutku prezentirali nas kao ekipu i nas kao trgovinu.

─îestitke i drugim ekipama koje su sudjelovale, naravno i ekipama u plasmanu,takodjer i organizatorima!!┬á­čÜę

Back to blog